Jelenlegi hely

BKIK és a marketing

Mire való a marketing?
Miért kell marketing egy kisvállalkozónak?
Hogyan hirdesse magát egy középvállalkozás?
Mennyit költsön egy vállalkozás marketingre?

Ezek a leggyakoribb kérdések, amik a vállalkozókat foglalkoztatják, és ezeket a témákat érintjük mi is, amikor rendezvények, konferenciák szervezésébe fogunk a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Marketing Szakmai Osztályán belül. Tagvállalataink a marketing és reklám számos részterületén tevékenykednek, és sokszor a saját vállalkozásukon kell próbára tenniük a reklámeszközöket és marketing aktivitásukat.

Amiben a BKIK Marketing tevékenykedik:

 • Marketing konferenciák szervezése:

  immár hagyományosnak tekinthető marketing konferenciánk egy évben legalább egyszer, a Kamarai Napok égisze alatt kerül megszervezésre. Témája mindig a vállalkozók számára leginkább ajánlható reklám- és marketing eszközöket mutatja be, de aktuális információval is szolgál a reklám és marketing világából.

 • Webdesign díj:

  2006-ban indítottuk útjára a BKIK Webdesign díjat a kamarai tagvállalkozások körében. A díjazottak kiválasztásánál és az elbírálásban fontos szempont, hogy az adott honlap a vállalkozás anyagai keretei között a legjobb legyen és mindenekelőtt új üzletet hozzon tulajdonosának.

 • Regionális vásárokon, konferenciákon való megjelenés támogatása:

  a tagvállalatok számára lehetőséget biztosítunk, hogy megjelenjenek, kiállítsanak, ezáltal láthatóvá tegyék magukat a többi vállalkozás és a potenciális ügyfelek számára. Az Európai Unió régiókban gondolkodik, így az ezeken a rendezvényeken való részvétel a vállalkozók számára egyben kapcsolatépítési lehetőséget is jelent.

 • Kapcsolati marketing:

  rendezvényeink illetve a Marketing Szakmai Osztály munkája minden vállalkozó számára lehetőséget biztosít, hogy megjelenésével, részvételével új üzleti és emberi kapcsolatokat teremtsen.

Honlapunkon további értékes információkat talál a marketingről, reklámról, tagvállalatainkról és a BKIK tevékenységéről!

Csapó György
Marketing-Kommunikációs  Osztály elnök
BKIK alelnök